dimecres, 25 de febrer del 2015

Candidat que fa por









Vagi per davant que va de broma


Fa poc es va presentar a Cardedeu el candidat per ERC a les properes eleccions municipals. Quan es va obris l’acte, l’ex alcalde Joan Masferrer va fer una descripció del candidat, Enric Olivé, i en va cantar les excel·lències, que no ve al cas posar aquí, i va destacar que és un esportista del que no cal estranyar-se de veure’l corrent de nit per Sant Hilari en companyia dels Senglars.
Després, en el mateix acte, va prendre la paraula Josep Mª Terricabras, eudoridiputat d’ERC que era el personatge convidat per a l’ocasió. Terricabras no tenia perquè saber que els Senglars són un grup d’atletes d’esport de muntanya que tenim per aquí, i ho prendre literal. Va fer broma de que l’Olivé seria un personatge perillós si anava per les muntanyes de nit, amb els senglars i no el voldria trobar en lluna plena.
Un cop cobert fotogràficament l’acte em vaig endur una sorpresa. En fotografies en que sortia més gent, l’Olivé sortia amb els ulls vermells, del flash, i era l’únic. Aquí en poso algunes en que podem buscar actitud inquietant.

De seguit penjo una altra tetra amb les fotografies retocades. És broma Enric, però ho he tingut “a huevo”



I encara més inquietant: Aqueta darrera fotografia, cada cop que tracto de posar-la en aquest blog es rectifica "sola", fins a ser desesperant. He hagut d'anar al blog antic per posar-la com vull
http://goo.gl/vVXHjU