dijous, 15 de març del 2018

Nuremberg





Una tetra amb fotografies de les coses que van marcar més el pensament durant el viatge que vam fer a Nuremberg, tret de la Fira del joc, que va ser el motiu per anar allà.

 
El metro. Controlar les parades d’un metro racional, que passa molt sovint, que t’acull amb un bitllet que un cop pagat serveix una setmana a lliure disposició, fins i tot amb els bus. Així si que es fa servir el transport públic, i sortir de casa per anar a esmorzar a un lloc que ens agradava i després al Centre, més tard als barris i tornem a agafar el metro per a prendre un capuccino on ja sabem que és bo. I tornar a agafar el metro per veure unes escultures que vam veure de nit...






L’edifici on es va fer el judici al nazisme. Història que per a alguns ja està oblidada, però passar davant aquest edifici, que podria passar desapercebut si no fos pel gran que és, fa pensar.





Les cases, amb les seves teulades. El que veiem des de la nostra habitació. I des de fora, la nostra finestra tenia també un aspecte així.







El castell imperial. Domina la ciutat, i del seu interior, aquestes fustes pintades de blanc i vermell, em van traslladar a les moltes pel·lícules vistes sobre la segona guerra mundial. Vist al natural i “in situ”... Res, pensar.