dissabte, 17 de desembre del 2016

Concentració a Cardedeu per recolzar a Carme Forcadell de l'agressió de l'Estat



Evidentment a Catalunya i Espanya, no tothom, però una majoria a cada país, es parlen idiomes diferents. Amb paraules on el significat difereix, democràcia, legalitat, legitimitat, imparcialitat... tenen significats diferents i visceralment, uns i altres, veuen amb total incredulitat que l’altre pugui pensar i entendre les coses diferent.
Com a català em sento totalment insultat i humiliat amb l’actuació de l’oligarquia espanyola que té el poder, PP i PSOE, i emprenyat en veure que el meu bàndol no està unit i el contrari, ja clarament enemic, se surt amb la seva de dividir-nos. Quants infiltrats han posat! Jo hauria fet el mateix.
La Justícia, de la que tant es vanten, no deixa de mostrar la parcialitat, no es castiga als càrrecs públics, ministre i fiscal, que han jugat brut, incorrent en varis delictes, i s’acarnissen amb els càrrecs electes que permeten que es parli i es faci servir la dialèctica per tractar temes que els molesten. Uns senyors al servei de l’oligarquia prohibeixen es parli, i uns altres, després, porten a judici per desobeir als primers. Tot força demencial.
El cas, unes fotos de l’acte que es va fer a Cardedeu. Lectura del manifest conjunt de les entitats convocants de la protesta per voler jutjar a Carme Forcadell, la segona autoritat del nostre país, electe.