dijous, 13 de desembre del 2018

Natural, artificial, animal

Avui estic especialment enfadat.
Una situació injusta, per part d'un col·lectiu amb el que tenia bona relació, i no entenc la furibunda i absurda reacció que han tingut quan en el nostre periòdic hem subratllat que no han tingut cura de la perspectiva de gènere i han propiciat una imatge degradant per a la dona.
I en lloc d'entendre el que diem exigeixen i s'enfaden i ens tiren carbó per la porta. Flipem.I ens enfadem davant tanta limitació de mires i males maneres. En fi, que habitualment no poso aquestes coses en el blog, però trucades, insults... Ens costa de creure, i més, quan estem convençuts de tenir raó. Hem subratllat que no es pot donar la imatge de quatre dones netejant el terra en un partit masculí. I l'argument que es va fer per sorteig i hi havia en el bombo nois i noies... no és vàlid. Se sortegen dos llocs per a nois i dos per a noies i no es dóna la deplorable imatge masclista.
I això fa que agafi jo avui quatre imatges, naturals, artificials, mig fetes per la mà de l'home... i que em semblen maques. La bellesa davant de tot.